3.10.2024

Waarom consistent blijven met cosmetische behandelingen?

Vanaf je 30e verschijnen vaak de eerste tekenen van veroudering. Dan heb je twee opties: laat je de tijd zijn werk doen of neem je de controle met injectables? Uit onderzoek blijkt dat consistent gebruik van injectables niet alleen veilig is, maar ook langdurig effectief blijft tegen rimpels.

Leontine Ruiters bij Aēstec

“Zolang je nog maar kunt bewegen”

- Podcast Lon & Leo

Beluister de hele podcast

De resultaten

In een unieke tweelingstudie laat duidelijk het verschil zien. Amber, die regelmatig Botox gebruikte, bleef er fris uitzien. Haar tweelingzus zonder Botox? Zij ontwikkelde rimpels. Dit toont aan hoe cruciaal herhaal behandelingen zijn voor het behoud van een frisse uitstraling.


Veiligheid op de lange termijn

Amber onderging 13 jaar lang Botox-behandelingen zonder bijwerkingen, wat aantoont dat Botox op lange termijn veilig is.

Wat betekent dit voor jou?

Bij Aēstec gebruiken we de beste technieken om subtiele, natuurlijke resultaten te bereiken. Wij gebruiken Botox om de spieren te ontspannen die rimpels veroorzaken. Hierdoor blijft je huid glad en fris blijft – zonder zichtbare tekenen van behandeling.


Waarom herhaalbehandelingen?

Wil je, net als Amber, je huid fris en jeugdig houden? Consistentie is daarbij cruciaal. Regelmatige behandelingen helpen rimpels te voorkomen en behouden je natuurlijke uitstraling. Het is essentieel dat deze behandelingen met zorg en de juiste technieken worden uitgevoerd. Alleen zo kun je jarenlang genieten van een frisse, maar vooral ook natuurlijke look.

Ervaar het verschil

Bron: Binder, W. J. (2006). Long-Term Effects of Botulinum Toxin Type A (Botox) on Facial Lines.

Zullen we kennismaken?

Weet je al wat je wilt, of wil je eerst meer informatie? Samen met de cosmetisch arts bespreek je de opties en krijg je een persoonlijk behandelplan. Het eerste consult is altijd vrijblijvend.

Plan een vrijblijvend consult