15.8.2024

Maak kennis met Trijntje Oosterhuis

Benieuwd hoe Trijntje Oosterhuis haar frisse uitstraling behoudt? Ontdek het geheim achter haar stralende look.

Leontine Ruiters bij Aēstec

“Zolang je nog maar kunt bewegen”

- Podcast Lon & Leo

Beluister de hele podcast

Ontmoet Trijntje

Trijntje Oosterhuis is een van Nederland’s meest iconische zangeressen. Bekend van haar successen met Total Touch, ze vertegenwoordigde Nederland op het Eurovisie Songfestival in 2015 en haar rol als jurylid bij The Voice.

Huidverzorgingsroutine

Trijntje, 51 jaar, heeft haar perfecte huidverzorgingsroutine gevonden bij Aēstec. “Voorkomen is beter dan genezen,” zegt ze.

Trijntje’s Geheim voor een Stralende Huid

Sinds haar eerste behandeling bij Aēstec, heeft Trijntje fijne lijntjes en rimpels weten te verminderen en haar huid meer re laten stralen. De Aēstec Hydratatie behandeling stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, waardoor ze haar stralende glow en frisse uitstraling behoudt.

Hoe eerder je begint goed voor je huid te zorgen, hoe minder kans op verval. Inmiddels is de behandeling van Aēstec mijn vaste APK’tje.” – Trijntje Oosterhuis

Huidbescherming

Trijntje beschermt haar huid door zoveel mogelijk de zon te vermijden en benadrukt het belang van vroeg beginnen met goede huidverzorging om veroudering tegen te gaan.

Wil jij ook stralen zoals Trijntje?

Wil jij, net als Trijntje, een stralende en frisse huid? Plan dan vandaag nog een consult bij een van onze deskundige artsen en ontdek het geheim voor een stralende huid.

Zullen we kennismaken?

Weet je al wat je wilt, of wil je eerst meer informatie? Samen met de cosmetisch arts bespreek je de opties en krijg je een persoonlijk behandelplan. Het eerste consult is altijd vrijblijvend.

Plan een vrijblijvend consult