16.9.2024

De Aēslift™️ Liquid Facelift: De voorkeur van BN’ers

Steeds meer bekende Nederlanders, zoals Anita Witzier en Patty Zomer kiezen voor de Aēslift™️ liquid facelift. Deze behandeling geeft een natuurlijke, verfriste uitstraling zonder dat je onder het mes hoeft. Het resultaat? Subtiel, maar zichtbaar!

Leontine Ruiters bij Aēstec

“Zolang je nog maar kunt bewegen”

- Podcast Lon & Leo

Beluister de hele podcast

Wat is de Aēslift™️?

Deze behandeling met hyaluronzuur fillers herstelt verloren volume, verzacht rimpels, en verbetert de contouren van je gezicht. Het resultaat is direct zichtbaar en zonder lange hersteltijd.

De Aēslift™️ is de meest effectieve en natuurlijke manier om huidveroudering te herstellen.” - Dr. Doestzada, cosmetisch arts

Patty Zomer, 62 jaar

Wetenschappelijke toepassing

Aēstec heeft, in samenwerking met Erasmus MC, nauwkeurig onderzocht hoe fillers veilig en effectief geplaatst kunnen worden in de juiste huidlaag. Veel celebrities hebben te maken gehad met onnatuurlijke resultaten doordat fillers verkeerd werden geplaatst. Onze deskundige artsen waarborgen jouw natuurlijke look door je realistische verwachtingen te geven. Het is niet realistisch om eruit te zien als 35 als je 50 bent. Wel zorgen wij ervoor dat je als de mooiste versie van jezelf de deur uit loopt.

Leontine Ruiters, 56 jaar

Waarom kiezen BN’ers voor deze facelift?

BN’ers zijn dol op de Aēslift™️ vanwege de natuurlijke resultaten. Bekende gezichten zoals Anita Witzier en Patty Zomer vertellen dat ze er niet ‘anders’ uitzien, maar wel weer fris en jeugdig. Anita is onlangs veel besproken in het nieuws door haar openheid over de behandeling die ze is ondergaan.

Haar fans waarderen dit: “Mooi gedaan en fijn dat je er zo normaal over doet!” reageerde een volger.

Anita Witzier, 62 jaar

De resultaten

De Aēslift™️ zorgt voor een stralend en fris resultaat. BN’ers ontvangen na hun behandeling vaak complimenten over hun frisse uitstraling. Niemand merkt dat ze behandeld zijn, en dat is precies het geheim van de Aēslift™️.

Wauw! Je ziet er weer uitgerust uit!

Is wat Patty Zomer (62 jaar) vaak te horen krijgt sinds haar behandeling.

Patty Zomer, 62 jaar

Blijf jezelf, maar dan frisser!

Wil jij, net als veel BN’ers, je uitstraling subtiel verfrissen? Boek een afspraak en ontdek hoe deze populaire facelift jou een frisse look kan geven.

Lees meer over de ervaringen van Anita Witzier en Patty Zomer.

Zullen we kennismaken?

Weet je al wat je wilt, of wil je eerst meer informatie? Samen met de cosmetisch arts bespreek je de opties en krijg je een persoonlijk behandelplan. Het eerste consult is altijd vrijblijvend.

Plan een vrijblijvend consult